Donderdag 26 oktober ‐ vrijdag 27 oktober
Het is zover, vandaag vliegen we van Amsterdam naar Dubai, vertrek Amsterdam Schiphol om 21.50 uur, vluchtnummer EK150, aankomst Dubai 6.30 uur, een vlucht van 6 uur en 40 minuten. Hier wachten we op de volgende vlucht naar Denpasar op Bali, vluchtnummer EK 398, vertrek 9.10 uur, aankomst 22.20 uur, een vlucht van +/- 9.00 uur. In Dubai hebben we even de tijd om rond te kijken op het vliegveld. Aan luxe geen gebrek in Dubai.
It giet oan!
Mooi dat het gelukt is om alle wensen te concretiseren in een goed 'doortimmerd' reisplan, maar
een camper bouwen gaat vlugger geloof ik...?
Veel genoegen alvast met de voorpret.
Wij blijven 'stand by'.
Super dat jij en je metgezel dit gaan ondernemen zeg! Heel veel plezier alvast en ik ga jullie zeker volgen. Daar zijn vast al heel wat voorbereidingen aan vooraf gegaan. Geniet van alles wat jullie onderweg gaan ondernemen, zullen beleven. ?
Jongens morgen gaat het grote avontuur beginnen.
Een hele fijne tijd toegewenst.
En "Dagobert,, genieten jonge!
Super Aart, dat je dit onderneemt samen met je metgezel. Het reisplan ziet er geweldig mooi en interessant uit, dat wordt vast genieten. Ik wens jullie een goede vlucht toe en heel veel plezier. Nu lekker genieten van de trip. De groeten t.z.t. aan de familie in Hastings.
Alles Gute und komm heile zurück
Dago en Cara, een goede reis, veel plezier en gezond weer thuis !
Aart , maak er een mooie reis samen van . Benieuwd naar je verhalen en foto,s ???
Geniet ervan wereldreizigers ?
Heren heel veel plezier en geniet.