Kajakken op zee/ aanvulling Blue Duck Station
Vanmorgen moesten we vroeg uit bed, eerst 40 km rijden om vervolgens met een kajak op zee te gaan. Een spectaculaire tocht langs de rotsen met indrukwekkende rots formaties en natuurlijk moesten we een team zijn met het roeien !,met onze handel thuis lukt dit ,maar hoe het nu ging laat ik achterwege :-). Diverse tussenstops gemaakt om aan wal te gaan om alles te bekijken, daar hebben we ook een picknick gehad. Wij altijd maar denken dat het zand op het strand geel of van stenen is. Maar hier is het zwart, en nog magnetisch ook. Op de achterkant van de telefoon lieten ze ook zien dat het zand magnetisch was, het bleef aan de ring van de telefoon zitten. We hebben een bal gemaakt van het zand, deze was +/- 10 kilo zwaar. Mooi was ook het verschil in eb en vloed te zien, was hier +/- 1 meter en veranderd iedere 6 uren, is duidelijk op de foto's te zien.
Jullie maar denken dat we cultuurbarbaren barbaren zijn!! Maar vanmiddag hebben we ook een bezoek gebracht aan een museum, waar de laatste goed bewaarde Maori boot te zien is! Binnen 10 minuten hadden we het museum gezien! en wegwezen !!
Morgenvroeg rijden we naar het Blue Duck Station in Oio, dit bevindt zich op een afgelegen plek zonder (slechte) mobiele dekking. Kan dus zijn dat jullie het enkele dagen zonder ons moeten doen!!
Klinkt weer als een mooie dag.
Super dat we zo mer kunnen genieten van jullie avonturen.
Prachtige verhalen en foto's
Zo te zien en horen heerlijk genieten.
Hoe kan je nou maar 10 minuten naar een boot kijken???
Maar kanovaren is dan wel weer een plus....?
Mooi foto's hoor. Het blue duck station toepasselijke naam, daar voelt Dagobert zich vast en zeker helemaal thuis ? en dat zal denk ik voor Caransa niet anders zijn. Leuk dat jullie van alles wat meepikken op deze veelzijdige trip. Heel veel plezier verder samen ?