Naar het einde van de wereld.
We zouden geen internet hebben, maar is toch beperkt beschikbaar, de foto's komen zaterdag, daarvoor is de wifi te beperkt.
Vandaag donderdag naar het einde van de wereld, althans zo leek het onderweg, we gingen over autobanen, maar de wegen werden steeds slechter, en toen na achttien kilometer greffel wegen stonden we in eens voor de Bleu Duck, een zeer leuk cafeetje en een eigenaar die ons gelijk aansprak en leuke Nederlandse woorden en zinnen vertelde, die we maar niet herhalen?, even praten en toen vroeg hij ons of we even mee wilden want er was ergens een bootjes gestrand in de rivier, natuurlijk plankgas er naartoe met de 4x4 mobiel! Onderweg vertelde hij ons van alles, was zeer interessant, ook liet hij ons even zien hoeveel huisjes ze hadden en wat ze deden, en ook ons verblijf voor 2 nachten, prachtig leuk en een stil plekje, geen airco, geen tv, geen radio etc. etc., maar wel een heerlijk vers bereide maaltijd uit eigen tuin en vlees van eigen geschoten wild wat we mochten warm maken in de magnetron als we zover waren met een heerlijk toetje erbij. Na het eten kwam de eigenaar een Corona biertje brengen omdat bij hem geen drank vergunning in het café is. Het dicht bij zijnde dorpje is op één uur rijden, een grote stad ligt op 3 uur rijden. Verder vertelde hij dat zijn zoon van 12 volgend jaar naar het voorgezet onderwijs gaat, ook dit is 3 uur rijden, dus zijn zoon gaat daar naar een kost school omdat anders halen en brengen 6 uur per dag zou kosten. Morgen gaan we na het bereide ontbijt rond toeren in de 4x4 mobiel, jullie horen van ons, op naar een nieuw avontuur!