Wat een uitzicht!
Vanmorgen vertrokken vanuit Havelock North naar Gisborne, een reis van 235 kilometer, deze ging door de bergen en langs de zee. Op sommige plaatsen waren ook hier nog de gevolgen te zien van de orkaan in 2022,bomen plat of geknapt en bruggen kapot en stukken uit de rijweg geslagen maar er wordt vol op gewerkt om de schade te herstellen.
We snappen nu ook waarom Nieuw Zeeland zo'n populair camper land is. Je komt volop camper plekken tegen waar je gratis mag staan, met een max van een aantal dagen. Het zijn de mooiste plekken, aan het strand of zomaar op mooie locaties, er zijn genoeg van deze plekken te vinden. Deze zijn compleet met toilet en douche. Heb je geen plek, mag je gratis bij de bewoners in overleg of elders gaan staan, mits je zelf wel alle voorzieningen aan boord hebt.(douche , wc etc)
Aangekomen op de nieuw locatie was een zeer grote verrassing, meer als mooi, zou je niet verwachten op deze plek , maar is direct aan het strand!!
Morgen vroeg uit bed om de zonsopgang te zien, die vanaf deze plek goed te zien zou moeten zijn, de tijd is wat minder, om 5.00 uur. Wie ons een beetje kent, is dit geen tijd voor ons, maar je moet er wat voor over hebben!! :-)